Verslag Trainingsdag Veenendaal!

Op zaterdag 6 februari was het zover. De tweede gratis trainingsdag van Royal Mission voor tiener- en jeugdwerkers, deze keer in ‘The Shelter’te Veenendaal.

Zeven mensen van het RM team waren vrijdag al aanezig om alles op te bouwen. De volgende ochtend arriveerden er rond 8.00 uur nog eens acht teamleden. Rond kwart voor negen stond alles op de juiste plaats, tijd voor gebed en overleg.

Vanaf 09.30 uur stroomden de jongerenwerkers binnen. Letterlijk uit het hele land. Geweldig om samen met 200 tiener- en jeugdwerkers een dag lang op te trekken.

De training was sterk, de verhalen indrukwekkend en de respons uitermate positief. In een strak tempo werden onderwijsblokken aangeboden, afgewisseld met korte getuigenissen en reallife stories uit het tiener- en jeugdwerk. En aansluitend op elk lesblok een korte verwerkingsopdracht. Spetterend, concreet en uitdagend!

Het laatste uur werd besteed om persoonlijk te bidden voor iedereen die dat wilde. Een voor een kwamen ze naar voren en werden gezegend door het RM team. Iedereen ging geinspireerd, uitgedaagd en gezegend naar huis.

Lees hier enkele reacties die we via mail kregen:

Ik ben erg onder de indruk van  de kwaliteit van de training. Ik heb een korte spanningsboog en houd normaal gesproken geen enkele cursus vol maar dit ging erg goed. Steeds halvewege reflecterne en keuzes maken en weer door. Ik vond het echt geweldig! Dank voor deze zegening, we gaan er in onze kerk mee aan de slag!
Maarten Bouwman
Baptistengemeente Ede

Ik wil het hele team van RM bedanken voor de geweldige dag die ik afgelopen zaterdag heb gehad. Super dat jullie je kennis op deze enthousiaste manier met ons wilde delen. Voel me bijzonder gesterkt door de zegen die ik meegekregen hebt. Kortom: helemaal top en ik ga verfrist weer aan de gang.
Netty de Haas
Ned. Herv. Kerk Nieuw-Vennep

Wat een heerlijke dag was dat afgelopen zaterdag in Veenendaal. Ik heb echt nog nooit zo’n strak georganiseerd programma meegemaakt waarin alles aan de orde kwam. Helder verhaal met mooie anekdotes! Ook de jeugdwerkers die ik mee had genomen waren erg onder de indruk en gaven aan dat er toch het een en ander bevestigd werd van dingen die bij ons in de gemeente nog beter kunnen.
Chris de Heer
Evangelische Zendingsgemeente “De Ark” in Tiel

In het najaar zullen we deze trainingsdag opnieuw aanbieden op andere locaties in het land. Dus houd de website in de gaten of schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief via de rode knop rechtsboven!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven