Een jaar vol avontuur!

Allereerst willen we jullie een bijzonder 2010 wensen. Dat je een koninklijk jaar mag beleven, genade mag ervaren over alles wat je lief is en inzicht in de uitdagingen waar je voor gaat!

We hebben een prachtige jaarwisseling gehad met vrienden in Belgie. We waren 3 dagen in Vlaanderen en hebben heel wat bijzondere vrienden en medewerkers van vroeger bezocht. Het was een  gezellige tijd met weinig vuurwerk (heb je bijna niet in Belgie), veel diepgaande gesprekken en leuke gezelschapsspelen.

Royal Mission is iets meer dan 7 maanden oud en sinds 4 maanden werken Karin en ik fulltime voor de stichting, samen met een groeiende groep van gepassioneerde vrijwilligers. Het is een avontuur, waarvan we volmondig kunnen zeggen dat God ons zegent en dat dit Zijn plan is. Wat een heerlijk gevoel en een mooi besef!

In de afgelopen maanden zijn meerdere keren verrast door geweldige steun. Mensen die ons mailden dat ze voor Royal Mission willen bidden. Andere mensen stelden zich beschikbaar om praktisch, inhoudelijk en ook geestelijk mee te werken. En daarnaast worden we geregeld gezegend met een mooie gift. We willen jullie allemaal bedanken voor de support, want we kunnen zeggen dat het ons echt geholpen heeft om Royal Mission deze prachtige start te geven.

Graag willen we de giftgevers een bedankkaartje sturen en soms hebben we geen adres, alleen maar een naam. Daarom via deze weg: ‘Bedankt voor de support! De Koning zal je er enorm voor zegenen, want zo is Hij’. Als je in de toekomst geld overmaakt, wil je dan je adres vermelden bij de mededeling, zodat we onze supporters echt onze waardering kunnen laten merken voor hun bijdrage.

We staan aan het begin van een nieuw jaar. De eerste 2 ‘eigen activiteiten’ komen er aan. Twee trainingsdagen voor tiener- en jeugdwerkers. Aanstaande zaterdag beginnen we met ongeveer 100 jeugdwerkers in de regio Rotterdam. Een maand later zijn we te gast in The Shelter, Veenendaal. Daar verwachten we met 150 a 200 jeugdwerkers te zijn. Mooie uitdagingen!

In de loop van de komende maanden zal verder zichtbaar worden waar we ons op gaan richten. Naast alle spreekbeurten, studies, trainingen en coaching, willen we ontdekken wat God op onze agenda zet.

Hartelijk dank voor de support en ga in 2010 voor de mooiste Koning ooit gezien!

Martin en Karin Koornstra
Ingeborg en Lieselot
Royal Mission Team

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven