Kom naar de Mannenconferentie ManArise

ManArise mannenconferentie 2009

 

Vrijdag 27 en zaterdag 28 november vindt op de Kroeze Danne de jaarlijkse ManArise mannenconferentie plaats. Sprekers op deze conferentie zijn Martin Koornstra en Anthon van der Laak. Anthon van der Laak schrijft in de dagen voor de conferentie:

 

Tijdens mijn verblijf in China kwam iedere keer het aanstaande mannenweekend in mijn gedachten. Ik kijk enorm uit naar al die bekende, maar ook de vele nieuwe gezichten die dit jaar komen. Het wordt weer een uniek samenkomen. Mannen die verder willen groeien in hun geestelijk leven. Met elkaar handvatten zoeken om meer man(s) te zijn. Zoeken naar nieuwe inspiratie en een ontmoeting met God.

 

Het thema; “David, een man naar Gods hart” is al het hele jaar op de regionale Mannendagen van ManArise het onderwerp geweest. Maar het laatste woord is er nog niet over gezegd! Martin en ik bidden dat tijdens deze conferentie jullie niet alleen zullen luisteren naar onze woorden, maar dat jullie door ons spreken heen zullen horen wat Gods Geest over jullie leven en toekomst te zeggen heeft.

 

Toen wij Martin vroegen om ook een stuk te schrijven voor deze nieuwsbrief, schreef hij als volgt: “Als er iemand in het oude testament ons tot voorbeeld kan zijn, dan is het David, de man naar Gods hart. Zijn leven is een getuigenis van hoogten en diepten, van trouw en ontrouw, van overwinning en zware verliezen. De koning die priester wilde zijn, de man die alles had en slechts een ding wilde, de herder die van zingen hield. Hij is een uitdagend rolmodel voor mannen van vandaag. Zijn leven en zijn authentieke woorden hebben mij geraakt. Hij heeft me geholpen om genade en gebrokenheid te begrijpen. Ik zie er enorm naar uit om met mannen uit het hele land stil te staan bij de lessen van deze herder en koning, die ons meer laten zien van dé Herder en dé Koning!”

 

Een paar keer werd ons kantoor gebeld met de vraag: “Wat kost de conferentie?”. Een man vroeg zich zelfs af of hij het wel kon betalen. Wat is het dan mooi dat we dan mogen vertellen dat de conferentie gratis is! Mannen kunnen zich gewoon opgeven. Natuurlijk houden we wel 

een collecte, maar de mannen mogen zelf bepalen wat ze kunnen en willen geven. Makkelijker kunnen we het voor jullie mannen niet maken!

 

Het wordt absoluut een bijzondere conferentie. Misschien wel de mooiste tot nu toe. Een die je eigenlijk niet mag missen! Samen zingen onder leiding van Paulus Hinoke en zijn band. Samen luisteren naar de Vader en naar elkaar. Samen bidden en natuurlijk….. heel veel 

plezier en ontspanning!

 

Geef je snel op via de website manarise.nl, er is nog plaats!

 

Tot gauw ziens,

Namens het team van ManArise

Anthon van der Laak

 

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven