Mijn verjaardag!

Gisteren was ik jarig! Maar volgens mij wisten de meeste mensen dat inmiddels wel, want Baukje had ’s ochtends een paar vierkante meter mailtjes verzameld, uitgeprint en opgeplakt. Ik wist al dat ze iets in haar schild voerde maar dit had ik niet verwacht… haha. Iedereen ontzettend bedankt voor de hartverwarmende berichten (later ook nog via Hyves en Skype). Sommige mensen waren zelfs erg creatief geweest met foto’s en zat er zelfs een puzzel bij. Die was overigens nog behoorlijk lastig… Als je nu trouwens denkt: “ow nee, nooit aan gedacht!” voel je niet bezwaard, dan hoef ik dat ook niet te doen als ik eens een verjaardag vergeet 🙂

Gerard met alle felicitaties!

Om eerlijk te zijn keek ik een paar weken geleden wel een beetje tegen mijn verjaardag op. We hadden al eens geschreven dat we, zeker in het begin, te weinig hebben geïnvesteerd in relaties. Wat doe je dan met je verjaardag?Kids in het zwembad Cory, iemand uit de kerk was er  achtergekomen dat ik jarig was en nam het even mee bij wat mededelingen dus toen was het gelijk bij iedereen bekend. We hebben toen nog een paar mensen waar we goed mee op kunnen schieten uitgenodigd en die kwamen ook gelijk allemaal. Het was uiteindelijk erg gezellig en omdat sommigen jonge kinderen hebben, was het waterpeil in het zwembad na het bezoek aanzienlijk gedaald… Tsja, nu kon ik mijn verjaardag eens buiten vieren! De kans zit er overigens dik in dat er nog wel eens “Afrikaansere” verjaardagen zullen komen…

bezoek

Verder zijn we overdag nog lekker bezig met het project en zo nu en dan doen we wat voorbereidingen voor Ethiopië. Zonet hebben we onze koffers ook nog even gewogen en het kan nog steeds! Nooit gedacht dat 20 kilo per persoon en wat handbagage genoeg zou zijn om zo lang van te kunnen leven. We gebruiken natuurlijk ook wat spullen van Simon en Renskje, maar we zijn er wel achtergekomen dat je niet heel veel nodig hebt om een leuk leven te kunnen hebben, we missen eigenlijk nooit iets!

Nogmaals allemaal heel erg bedankt voor jullie felicitaties! Geweldig om zulke vrienden te hebben…

Ik zal nog even een stukje van de chocoladeletter eten die heit en mem hadden opgestuurd. Wist je trouwens dat die dingen bij een enigszins fatsoenlijke temperatuur al in de koelkast moeten omdat ze anders zacht worden? 🙂

1 reactie

 1. Hoi Gerard en Baukje

  Nog van harte gefeliciteerd Gerard met je verjaardag! Wat gaaf dat jullie zo bezig zijn in het Koninkrijk van God. Het is leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven. En nou las ik dat jullie naar Debre Zeit gaan. Daar wil ik even op reageren want Johan (mijn vriend;-) is helemaal enthousiast over Genesis Farms. Zo lang ik hem ken heeft hij het er al over. Dus toen ik vertelde dat jullie daar heen gingen reageerde hij daar erg enthousiast op. We zijn benieuwd hoe jullie dat gaan vinden en blijven graag op de hoogte. Nou toppers, ons gebed voor jullie is dat God het werk van jullie handen zal zegenen. Hij beschermt jullie en is met jullie.

  Groetjes uit een regenachtig Nederland 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven