Tweede druk van ons boek ‘Leef Koninklijk’

De eerste druk is bijna uitverkocht!

Sinds begin juni is ons boek ‘Leef Koninklijk’ te koop en nu hebben we net van de uitgever gehoord dat de eerste druk bijna op is. Er zijn in een kleine vier maanden 3.000 exemplaren verkocht en de reacties zijn overweldigend. Wekelijks krijgen we e-mails en kaartjes van mensen die geraakt zijn door de inhoud of een bepaald onderdeel. Bijzonder he!

Ik wil je een aantal reacties laten lezen.
1. ‘Wat een prachtig boek heb je afgeleverd Martin, bedankt !
Je hebt op een laagdrempelige manier, doorspekt met humor, een zeer bruikbaar boek afgeleverd. De persoonlijke verhalen van jou en je gezin maken het afwisselend, geloofwaardig en toepasbaar. Ik vond met name de analyse van het boek Mattheus sterk (hoofdstukken 3 t/m 6). Zoals je ook schrijft, het boek wordt vaak wel eens vergeten of overgeslagen. Erg goed dat je het zo, ten minste voor mij, weer ‘op de kaart hebt gezet’. De kracht en bijzonderheid van Jezus’ levenswandel hier op aarde heb je goed onder woorden gebracht. Wat een dagprogramma had Jezus soms! Wat een kracht!’

2. ‘… en toen, bijna aan het einde, gooide u uw boek en… u raad het al: ik ving het! Het is heb mooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen, oké gevangen dan … Ik heb het boek nu een aantal keer gelezen, en het heeft me erg geholpen in discussies en gesprekken met nietgelovende leraren en vrienden. Het boek ligt nu naast me, hij is niet helemaal onbeschadigd gebleven, want hij is natuurlijk bij opwekking gegooid, uitgeleend aan vriendinnen, 2x meegeweest op kamp en op vakantie meegeweest.’

3. ‘Ik heb net je boek uitgelezen en ik vond het heel inspirerend. Je moet inderdaad je leven leiden als een dagelijks avontuur met God. Ik sta in bewondering hoe jullie Gods maatstaf hanteren in het verloop van jullie leven.’

4. ‘Je boek gekocht voor de vakantie. Zelf gelezen, mijn vrouw laten lezen, echt een verademing. Niet het zoveelste stappen-boek, maar recht uit het hart geschreven. Het heeft ons denken (en handelen! nu al veranderd. Ik hoop dat er erg veel van verkocht gaan worden.’

5. ‘k wilde even een kort berichtje achterlaten omdat ik het boek ‘Leef Koninklijk’ erg mooi vond om te lezen. Mijn kijk op het evangelie van Mattheus, op de bergrede en het koninkrijk van God is wel veranderd. Ook vond ik het bemoedigend als ik las over jullie werk wat jullie doen, soms door moeilijkheden heen, maar dat jullie toch voor Gods weg kiezen. Ik heb er veel aan gehad, bedankt!’

6. ‘Even een reactie over het boek ‘Leef koninklijk’ Ik heb met plezier je eerste boek gelezen. Het persoonlijke verhaal maakt het een fijn en inspirerend boek. En de boodschap is overgekomen! Ik hoop net zoveel vrijmoedigheid en kracht te krijgen als jij hebt gekregen om te evangeliseren en volledig in God te vertrouwen. En nu op avontuur……’

7. ‘Ik heb er zeer veel plezier aan beleefd, temeer omdat ik al bijna een jaar met het plan rondliep om een boek te schrijven over identiek hetzelfde onderwerp. Ik dacht daarbij aan titels zoals “Zoek eerst naar Gods Koninkrijk” of “Ambassadeur van het Koninkrijk Gods”. Maar tot mijn verbazing liep er blijkbaar iemand rond met dezelfde plannen en ideeën. Bijna alles wat ik wou schrijven staat in uw boek, alleen beter verwoord dan ik het ooit zou gedaan hebben.’

8. ‘Ik heb je boek in een keer uitgelezen. Dat gebeurt mij niet veel bij een boek. Geboeid en aangeraakt door je openheid, een kijkje in je privéleven. Dank daarvoor. Hier heb ik al veel uit kunnen leren. Je hebt veel aangestipt en soms zou je nog verder mogen uitweiden. Er werd als het ware een deurtje geopend waar je even kon binnenkijken. Tegelijkertijd besef ik dat het thema zo rijk is en zo waar. Dat een boek dit moeilijk zou kunnen omvatten. Het zou wel mooi zijn als je hier een vervolg op zou schrijven.’

Het is een zegen om door een boek zoveel mensen te bemoedigen, te helpen en echt te onderwijzen. Als je het boek nog niet hebt, krijg je dus een tweede kans … want er komt een tweede druk!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

1 reactie

 1. Lieve Broer, sorry dat ik je lastig val, maar ik krijg per dag 9 reakties over de studie Leef Koninklijk.Terwijl deze naar de twee damens moeten.Ik heb geen mailadres van ze. Zodat ik ze door kan sturen. Sorry. Kan je mij helpen.
  ( vroeger met je vader samen gewerkt in Campanjes in Nederland), vandaar mijn blijdschap.Omdat ik zag dat jullie samen op campanje gaan.
  Zegen.
  daan.
  P.T.L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven