Het avontuur lonkt!

Gisteren zijn wij (Karin en Martin) uitgezegend in de zondagdienst van de VBG Bethel. Na precies vijf jaar in deze gemeente gewerkt te hebben als Hoofd Kinder- en Jeugdwerk staan we nu voor een nieuw avontuur: Royal Mission!

Het zijn vijf bijzondere jaren geweest. Waar krijg je zoveel kansen? Waar zijn er zoveel middelen voor kinder- en jeugdwerk? Waar vind je zoveel jongeren in 1 kerk? Waar krijg je de mogelijkheid om zo een groot team van vrijwilligers aan te sturen? Waar kan je met meer dan 20 betaalde collega’s werken in een kerk? We hebben het allemaal mogen doen en we kregen het vertrouwen van de leiding van de gemeente.

En als je dan naar de vruchten kijkt, zijn we verbaasd. De aantallen zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid en het aantal aktiviteiten is toegenomen. Maar dat is nog niet eens de grootste vrucht. Het meest indrukwekkende zijn de veranderde levens van jongens en meisjes, van medewerkers en ouders. Er is een beweging tot stand gekomen van enthousaiste en bewogen mensen, die gegrepen zijn door de liefde en de kracht van God.

Als ik terugdenk aan de manier waarop God ons hier gebracht heeft (dat staat uitgebreid beschreven in hoofdstuk 10 van mijn boek ‘Leef Koninklijk’), dan bewijst de geschiedenis dat God de controle in handen heeft. Als je Hem volgt, kom je op plaatsen waar je nooit aan gedacht had … zoals Friesland. En toch hebben we ons hier thuis gevoeld en was dit DE plek voor ons. Nu we voor een volgende stap staan, voelt het weer zo spannend aan. Alle zekerheden loslaten om een nog groter avontuur aan te gaan.

We hebben er zin in en we zijn heel blij dat we dit met een team doen. Samen met een groep van 20 enthousaiste mensen, het Royal Mission Team, gaan we op zoek naar de juiste weg voor Royal Mission. We willen de opdracht om het Koninkrijk van God dichtbij mensen te brengen door Woorden, Werken en Wonderen concreet maken en anderen uitdagen om hetzelfde te doen.

Wil je met ons meebidden voor een doorbraak van Gods regering in Nederland? Wij gaan er voor!

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

3 reacties

 1. Lieve Martin en Karin,
  Heel veel zegen bij dit nieuwe avontuur, dat jullie voor velen een bemoediging mogen zijn, zowel jong als oud! We komen elkaar vast wel weer eens ergens tegen…….

 2. Hoi Martin en Karin,

  Wat is het toch mooi om jullie zo van een afstandje te volgen. Ik heb altijd zulke goede herinneringen aan de tijd in Kom en zie en de jeugddiensten enzo. Jullie leven en enthousiasme inspireert me enorm en ik wens jullie dan ook heel veel zegen in jullie werk met de stichting. We komen elkaar vast weer ergens tegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven