De vakantie is voorbij!

Onze vakantie zit er op. We hebben er van genoten!

De eerste twee weken zijn we naar Italie geweest. In de buurt van Venetie stonden we met ons gezin op een camping. Opnieuw ontdekte ik hoeveel onze kinderen van zwemmen houden. ’s Morgens vroeg stond vooral Lieselot al klaar om naar het zwembad te gaan. En ze kwam er de hele dag niet meer uit. Springen, stokjes opduiken, met vriendinnetjes spelen, … eindeloos en altijd met een dikke glimlach.
Ingeborg houdt meer van competitie. Dus met haar heb ik uren staan ‘heen en weer tikken’ met een opgeblazen bal. Steeds weer ons record verbeteren. En gelukkig lukte dat.
Karin geniet maximaal als ze uren mag lezen. Er zijn wel 10 dikke pillen doorheen gegaan. Tot in de late uurtjes lag ze te lezen. Eindelijk tijd voor die prachtige boeken.
Naast al de ontspanning op de camping hebben we een paar mooie uitstapjes gemaakt. Vooral de twee bezoekjes aan Venetie waren indrukwekkend. Eigenlijk zou iedereen dat een keer moeten zien. De rust van een autovrij eiland, de drukte van de smalle straatjes (soms minder dan een meter breed), de verrassing van kleine pleintjes en mooie restaurantjes en de overdonderende schoonheid van kerken en muurschilderingen. En natuurlijk een rondvaart in een gondel. Onvergetelijk!

Na Italie gingen we bijna direct door naar Vakantieprak De Betteld. Een week lang mocht ik daar bijbelstudies geven over het onderwerp van mijn boek ‘Leef Koninklijk’. Het werd op vele manieren een mooie week. De studies bij de jongeren waren intens en aangrijpend. En ook de volwassenen werden gegrepen door de schoonheid en de kracht van Gods Koninkrijk. We heben voor heel veel mensen gebeden!
We hebben die week ook bijna 10 boeken weggegeven aan mensen die het niet konden betalen. Dat doen we nu steeds. Als ik het boek aankondig, geef ik mensen zonder middelen de kans om gratis een boek te komen halen. Het is bijzonder om weg te geven en tegelijk zijn er altijd een paar mensen die een gift komen geven om die boeken weg te geven. Zo werkt het Koninkrijk van God!

Na De Betteld waren we te gast op de 2de Herstelconferentie op Mooi Rivier (eigenlijk gewoon De Bron) in Dalfsen. Wat een prachtige week voor het hele gezin. Samen met de bijna complete families Koornstra en Baars hebben we heerlijk genoten van het kamperen, samen eten en de prachtige diensten. Alle kids en jonge tieners hadden hun eigen groepen en gingen samen naar hun programma’s. Dan zie je 4 jonge pubers (neefjes en nichten) samen naar de tienerdienst gaan en veranderd terug komen. Aangrijpend!
Die week heb ik 2 keer gesproken bij de tieners en 1 keer bij de voilwassenen. Ook daar was het Koninkrijk van God het centrale thema met veel zegen als uitwerking.

Nu zijn we weer thuis. Ingeborg is nog op een tienerkamp (van Herman Boon) en wij zijn weer aan de slag in de VBG Bethel. Het is onze laatste maand. Best een beetje apart, maar wel goed om nieuwe mensen in te werken en dingen goed over te dragen. Over 3 weken is het voorbij en begint ons Royal Mission avontuur echt. Dan zijn we 100% bezig met onze nieuwe roeping en visie voor kerken en organisaties door het hele land. Als je kijkt in de agenda wordt al duidelijk dat er genoeg uitdaging voor ons ligt. Vanaf 1 september zijn we ook 100% afhankelijk van die inkomsten van dit werk en de giften van vrienden en partners. We willen u vragen om in de komende weken met ons mee te bidden dat God in alles zal voorzien. En als u zelf wilt meebouwen aan dit werk, nodigen we u uit om ons te ondersteunen.

Ik hoop dat u, net zo als ons, een goede vakantie hebt (gehad). We zien uit naar een nieuw seizoen, vol van Gods wijsheid, bemoediging, kracht en zegen.

Lieve groeten,
Martin en Karin Koornstra

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven