Aankomst in Zuid-Afrika

Hierbij ons eerste bericht vanuit Zuid Afrika! Gister zijn we om ong. 4 uur (’s middags) geland in Durban. We zouden eerst iets vroeger aankomen, maar omdat we de laatste vlucht van Johannesburg naar Durban hadden gemist, en we daarom de volgende vlucht moesten pakken, is het een paar uurtjes later geworden. Simon en Renskje stonden ons op het vliegveld al op te wachten en na een half uurtje rijden zijn we aangekomen bij hun huis in Clansthal. Een prachtig huis waar we ons de komende maanden zeker goed zullen vermaken.

De komende weken is het hier een gezellige drukte. Naast Simon en Renskje is hun zoon Simon jr. hier, hun zoon Sietse, schoondochter Marieke en hun twee kids en zijn er 6 meiden uit Nederland voor een 3 week durend zomerproject. Erg leuk, maar we waren ook best wel vermoeid van de langer reis, dus hebben we eerst maar even de rust opgezocht. We zijn toen even naar de zee toegelopen die vanaf hier een paar honder meter lopen is. Wow, wat geweldig om op dit strand te staan! De golven van de oceaan zijn echt metershoog en het water is super helder. Echt prachtig! Later op de avond zijn we uit eten geweest naar de Italiaan in Scottsburgh. Toen we weer ‘thuis’ waren zijn we snel gaan slapen, want we waren na al het gereis erg moe.

Vandaag hebben we nog even een ‘uitrustdag’ en vanaf morgen gaan we langs alle projecten om een indruk te krijgen van de projecten. Zodra de weblog klaar is hebben we ook een webalbum en kunnen we wat foto’s laten zien.

We laten snel weer van ons horen!

Blessings,

Gerard en Baukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven