Martin spreker bij Opwekkingsconferentie

Martin zal vrijdag- en zondagavond spreken tijdens de Opwekkingsconferentie. In het Pinkerconferentie Magazine staat een artikel over Martin. Onderstaand het artikel:

Martin Koornsta

Martin Koornstra is al 15 jaar gelukkig getrouwd met ‘zijn prinses’ Karin. Ze hebben twee dochters: Ingeborg (13) en Lieselot(11). Martin is geboren in België in een gezin van zendelingen. Samen met Karin is hij jarenlang betrokken geweest bij het landelijk kinder- en jeugdwerk in Vlaanderen.
Vijf jaar geleden zijn ze verhuist naar Drachten, want sinds september 2004 is Martin verantwoordelijk voor het jeugdwerk in de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten. Samen met een fulltime collega en 265 vrijwilligers geeft hij leiding aan meer dan 1.200 jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Daarnaast is hij verbonden aan de vormingsschool Triple-T (www.3tschool.nl).
Vanaf september 2009 leggen Martin en Karin hun taken in de Bethel neer om gemeenten en kerken te gaan ondersteunen in kinder- en jeugdwerk, dit doen ze vanuit hun nieuwe stichting Royal Mission (www.royalmision.nl). “Twee jaar geleden ben ik gegrepen door de boodschap van het ‘Koninkrijk van God’. Dat heeft mijn denken zo veranderd, dat ik iedereen wil vertellen over dat prachtige Koninkrijk. Ik heb er zelfs een boek over geschreven met als titel: ‘Leef Koninklijk’. Het boek beschrijft de schoonheid van het Koninkrijk vanuit het Matteüsevangelie en hoe we het Koninkrijk dichtbij kunnen brengen.”

Bron: Pinkserconferentie Magazine 2009

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

2 reacties

 1. Hoi Martin,

  Dank je wel voor het over brengen van Gods woord op opwekking, ik heb er echt wat aan gehad. Je deed het super!

  Gods zegen!

 2. Ik vind Martin Koornstra een hele goeie preker voor tieners! Bij Opwekking de openingsdienst in de grote tent maakte hij met zijn preek al indruk op mij, ik geloofde wel in de God maar was erg onzeker of hij wel van mij hield en of het wel werkelijk was dat hij bestaat. Ook op school was ik onzeker om te praten over het geloof, niet al m’n vrienden geloven.
  Maar toen met de genezingsdienst in de tiener tent op opwekking 2009 is dat helemaal verranderd, ik hoorde van mensen dat er een genezingsdienst ook was in de tienertent en ik ging er naar toe. Ik was een uur te vroeg maar er begon een workshop over genezing, ik dacht: ‘zal ik er eens naar toe gaan?’ en ik ging een kijkje nemen. Het maakte veel indruk en zeker toen ik een wonder zag gebeuren van God. Er was iemand met voeten die ongelijk waren en toen gingen we bidden voor die jongen en toen zag je het kleinere been gewoon groeien net zo groot als het ander! Nadat ben ik de tienertent in gegaan voor de genezingsdienst want ik vond het interessant aan het worden. En daar is het helemaal verranderd, alles wat ik daar hoorde, zag, en zong was zo geweldig, tieners werden beter terwijl wij aan het bidden waren! en de preek vond ik ook mooi. en het lied zit helemaal in m’n hoofd: zing voor de heer zijn majesteit is groot, paarden en ruiters wierp hij in de zee. En ik keek naar het kruis en dacht u bent zo goed here! aan u wil ik mijn leven geven! en ik leerde dat als ik iets fout deed dat God dan nog van me hield, en dat God altijd bij mij zou zijn. En ook dat niets tussen mij en God zit: ‘100% connect.’ Op school is het zo gek! ik kan nou zo veel beter over mn geloof uitkomen, ik doe het juist graag! Toen ik de tienertent ook uit kwam zat ik vol met vragen. Gelukkig heb ik liefdevolle ouders die van mij houden en ook erg veel van God houden, ze hebben mij nog veel uitgelegd! Ik ben zo blij dat ik mijn leven aan God heb gegeven en ik zou het niet anders willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven