Ondernemersreis vrouwen

De eerste ondernemersreizen voor vrouwen zijn een feit! In mei 2022 waren we met een groep van 14 vrouwen in de Belgische Ardennen. Zó bijzonder om te zien hoe vrouwen in hun kracht worden gezet en weer beginnen te schijnen. Om je een beetje mee te laten genieten, hierbij een foto-impressie:
 

Ben jij ook een ondernemende vrouw in de breedste zin van het woord en gun je jezelf een paar dagen weg uit de drukte? Dan is dit voor jou! We bieden je een prachtige investering in je persoonlijk leven aan en een mooie kans om te groeien vanuit de ontmoeting met gelijkgestemden. Een korte reis met diepgaande inhoud en passie voor Gods plan met je leven in een geweldige omgeving.

We nodigen je uit voor deze bijzondere kans om zelf te groeien en (opnieuw) geraakt te worden door de visie voor Gods koninkrijk en Zijn plan met je leven. En je brengt tijd door met andere christelijke ondernemende vrouwen, waardoor unieke verbindingen ontstaan en zelfs blijvende vriendschappen geboren worden.

Coaching en inspiratie
Tijdens de reis van september 2023 zullen Karin Koornstra en Astrid Feddes meegaan als trainer/coach/inspirator.
Tijden de reis van juni 2024 gaan Karin Koornstra en Annemieke de Jong mee als begeleiders.

 • Karin Koornstra is oprichter/directeur van Royal Mission. Vanuit haar opleiding als docent, lifecoach én vanuit haar ervaring als moeder en leider wil ze je helpen om de leiding van God in je leven te herkennen en tot goede keuzes te komen in je leven. Karin is een inspirerende vrouw en leider die mensen aanmoedigt om op te staan en te schitteren. Ze heeft kinderwerk geleid in grote en kleine kerken, in binnen en buitenland. Vanuit haar passie voor gezonde gezinnen, gelukkige huwelijken, stralende vrouwen en kostbare jongeren geeft zij trainingen aan groepen en coaching aan individuen.

 

 • Astrid Feddes is getrouwd met Jaap, moeder van 3 kinderen en al jaren actief in de genezings- en bevrijdingspastoraat. Astrid en Jaap zijn de oprichters van Credo Ministries, een stichting die (t)huisloze jongeren opvangt. Ondertussen zijn er 6 Credo huizen gestart. Astrid spreekt regelmatig in binnen- en buitenland en heeft in 2015 Destined to Reign opgericht om mensen toe te rusten en hen vrij te zetten in de bestemming die God voor hen heeft.

 

 • Annemieke de Jong is getrouwd met een rasechte ondernemer, maar zelf ook een echte ondernemende vrouw. Ze deelt haar onderwijs- en hulpverleningservaring in verschillende projecten en organisaties. Ze maakt o.a. deel uit van het kernteam van de vrouwenbeweging Arise, waar zij spreekster en coach is. Haar passie is om vrouwen te laten ontdekken en genieten van wat God hen gegeven heeft. Maar ook om vrouwen net dat duwtje te geven dat nodig is om een volgende groeistap te maken.

Concreet

 • Doelgroep: Ondernemende vrouwen met een leidinggevende functie, ondernemend van aard, zelf ondernemer of echtgenoot van een ondernemer zijn.
 • Aanbod: We bieden een All In verblijf aan
 • Data: 28-30 september 2023. Donderdagochtend heen – zaterdagavond terug
 • Groep: 8 á 10 ondernemende vrouwen, Karin Koornstra, Astrid Feddes en 2 medewerkers van Royal Mission voor de hosting/catering
 • Inhoud: Training, coaching, onderwijs en visie plus heerlijke ontspanning
 • Verblijf: Deze keer een prachtig huis in Nederlands Limburg
 • Kosten: We vragen een gift voor het werk van Royal Mission

Heb je interesse om in september mee te gaan, laat het dan weten via onderstaan formulier. Er zijn nog een paar plekken vrij. Je kunt ook al je interesse voor de ondernemersreis van juni 2024 doorgeven.

Interesse in de Ondernemersreis vrouwen

Met dit formulier geef je aan dat je interesse hebt in de Royal Mission Ondernemersreis voor vrouwen

 • Geef hier aan waarin jij actief of ondernemend bent
 • Geef ons een nummer waarop we je makkelijk kunnen bereiken

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven