Life Coaching

Karin Koornstra is een inspirerende vrouw en krachtige leider die mensen aanmoedigt om op te staan en impact te hebben. Vanuit haar passie voor gezonde gezinnen, gelukkige huwelijken, stralende vrouwen en kostbare jongeren geeft zij trainingen aan groepen en coaching aan individuen. Royal Mission biedt life coaching aan, waarbij Karin het traject begeleidt als Life Coach. Zij is een inspirerende vrouw en krachtige leider, die mensen aanmoedigt om op te staan en te schitteren. 

Haar drive: ‘Inspireren in je persoonlijke ontwikkeling om je passie te ontdekken, prioriteiten te stellen en tot goede keuzes te komen in je leven’

Vanuit haar verlangen dat elk mens een zinvol en vruchtbaar leven kan én mag leiden én door haar ervaringen in het onderwijs, wonen in het buitenland, werken met zorgkinderen, leiden van groepen en individuen, is Karin bewogen, getraind en vol levenservaring om met jou in gesprek te gaan. 

Een Life Coach kan je helpen met het aanpakken van problemen, maar kan je ook begeleiden in het ontwikkelen van jezelf op verschillende gebieden in het leven zoals relaties, familie, werk, persoonlijkheid en geloof. Soms ben je gewoon even de weg kwijt en kom je er zelf niet meer uit.

Karin wil stilstaan bij wie jij bent als persoon en je begeleiden bij het aanpakken van je vragen en uitdagingen, om zo weer de juiste balans te vinden in je leven of juist een nieuwe uitdaging aan te gaan. Om weer te gaan schitteren op de plaats waar jij bent!

Interesse in een intakegesprek     

Over Karin

Karin heeft opleidingen afgerond: aan de Pabo in Rotterdam, een Bijbelschool in België, als Intern Begeleider in Utrecht en als Life Coach in Veenendaal. Na haar studie aan de Pabo heeft zij 5 jaar lesgegeven aan kinderen in achterstandswijken in Rotterdam, 2 jaar leiding gegeven aan kinderen in een Indiaans kinderhuis in Suriname, 12 jaar in België gewerkt als docent, als leider voor nationaal jongerenwerk en materialen hiervoor ontwikkeld. Tevens als mentor en coach veel gesprekken gevoerd met jongeren en volwassenen. Sinds 2009 is zij samen met haar man oprichter/directeur van Royal Mission waarmee zij:

 • Onderwijs en trainingen geeft in het land aan kerken en groepen
 • Kinder- en jongerenkampen organiseert en leidt
 • Jongeren en volwassenen traint in leiderschap

Zij leidt ondernemersreizen met vrouwen, doet ontwikkelingswerk, geeft gitaarlessen, schrijft boeken en is werkzaam als coach en mentor.

Thema’s

Persoonlijke coaching in:

 • Timemanagement, relaties, stress, werk gerelateerde zaken, orde in je huis, orde in je leven.
 • Jongeren helpen keuzes maken, omgaan met je ouders, studiekeuze, vrouwen inspireren.
 • Talenten ontdekken, prioriteiten stellen, kinderwerkers/leerkrachten helpen-adviseren.
 • Ouders begeleiden met opvoedingsvragen, ouders helpen met geloofsopvoedingsvragen.

Kosten en locatie

Kosten
Kennismaking en intake zijn gratis. Daarna zijn de kosten voor persoonlijke coaching € 100,- per uur (+BTW). We gaan samen ontdekken of er een klik is, de coachdoelen bespreken en kijken of Karin kan bieden wat jij nodig hebt.

Facturen
Facturen worden verstuurd vanuit onze afdeling financiën op naam van: Stichting Royal Mission Productions NL34 INGB0006001768 KVK: 51649217

Locatie
In haar gezellige kantoor in het gebouw van Royal Mission. De Schutterij 10, 3905 PL Veenendaal

Aanbevelingen

Marieke, Verpleegkundige
Bij Karin in gesprek zijn is een beetje thuiskomen, bij Karin en bij mezelf. Het is een fijn moment van reflectie. Karin heeft een betrokken luisterhouding, en is een warm mens. Ze denkt creatief in oplossingen, en maakt graag concrete doelen en afspraken. Daarbij stimuleert zij om eigen inbreng te geven. Zo passen de afspraken die we maakten bij mijn persoonlijke levensstijl. Onze gesprekken leerden mij om mijn kwetsbaarheden en juist ook mijn talenten onder ogen te zien. Het maakt dat ik weer geloof in mijn eigenheid. En er weer zin in heb om nieuwe plannen te maken. De sfeer is respectvol en warm.  Bij Karin heb ik geleerd om mijn leven te gaan leven met de feiten in mijn handen. En nieuwe inzichten in mijn rugtas. Ik ben dankbaar dat ik Karin heb leren kennen, en kan het anderen van harte aanbevelen eens met haar in gesprek te gaan.

Corinne, HR manager
Karin is door alle jaren heen met veel jongeren en volwassenen in gesprek gegaan, kan goed luisteren en de juiste vragen stellen. Ze moedigt mensen aan, heeft veel mensenkennis en geeft goede adviezen. Als HR manager stuur ik veel mensen door naar coaching en zie in Karin een sterke coach. Karin is een powervrouw die ervan houdt als mensen hun talenten gaan benutten. Zij heeft oog voor detail en weet het beste in mensen naar boven te halen en stimuleert je ook om niet te snel tevreden te zijn, maar moedigt je aan om voor topkwaliteit te gaan. Het is een voorrecht om met haar op te trekken en op zoveel vlakken heb ik zoveel van haar mogen leren en daar ben ik enorm dankbaar voor en kan haar dus absoluut aanbevelen als life coach!

Bianca, Jeugdwerker
Het is bijzonder hoe Karin liefdevol en doortastend tegelijk kan zijn. In een ontspannen setting voel je je op je gemak en door haar vragen gaat er vanzelf iets bij je open. Mijn gesprekken met haar waren verhelderend en gaven nieuwe energie. Daarbij legt Karin geen woorden in de mond, maar stelt zij vragen waardoor ik mijzelf antwoord hoorde geven op mijn eigen vragen. Karin heeft door de jaren heen niet enkel en alleen studiekennis opgedaan. Haar opgedane levenservaring maakt wellicht nog meer dat zij in staat is de diepere onderlaag van een probleem te herkennen en het met jou boven water te brengen. Na een uurtje op de bank vertrek je met nieuwe moed en is er ‘gezond voedsel’ in je om op na te kauwen. Karin heeft de tools in huis om je werkelijk te helpen om weer op te staan.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven