Dienst rondom aanbidding

Aanbidding door zang en muziek geven uiting aan onze liefde voor God. Tijdens deze momenten ontstaat er altijd ruimte voor het werk van de Geest en profetische gedachten en handelingen. We willen kerken graag dienen door profetische diensten rondom aanbidding aan te bieden o.l.v. Theo en Gilles

 

Theo
Ik ben Theo van Laar en de roeping die op mijn leven ligt heb ik twee woorden gegeven; “Vaderschap en Verbinder”. In deze roeping probeer ik zoveel mogelijk te wandelen. Het Vaderschap van God te laten zien en mensen aan elkaar te verbinden en bovenal aan het Vaderhart van God. Ik ben werkzaam bij Royal Mission en heb een passie voor aanbidding. Ik ben getrouwd met Ina, woonachtig in Veenendaal en samen hebben we drie kinderen waarvan er inmiddels twee zijn getrouwd.

 

Gilles
Ik ben Gilles Riemens en ongeveer sinds mijn ontmoeting met Theo vrijwilliger bij Royal Mission. Door de jaren heen merk ik dat God mij meer en meer een hart heeft gegeven voor herstel van mensen, zowel geestelijk als lichamelijk. God zet ieder persoon op een andere wijze in voor Zijn koninkrijk, bij mijzelf merk ik dat Hij mij voornamelijk een luisterend oor geeft voor de ander en mij profetisch(e) pianospel, woorden en/of indrukken geeft ter bemoediging of herstel/genezing. Ik ben getrouwd met Hananja, woonachtig in Terneuzen en samen hebben wij een prachtige, vrolijke zoon en dochter.

 

INTERESSE in een dienst rondom aanbidding

LEES over de hemelse ontmoeting tussen Theo en Gilles

Visie

1 Kor.14:26 “Broeders en zusters, wat betekent dit voor uw samenkomst? Wanneer u samenkomt draagt iedereen wel iets bij: een lied, een onderwijzing, een openbaring, een uiting in klanktaal of de uitleg daarvan. Laat alles tot opbouw van de gemeente zijn”.

Wij willen een kanaal zijn van God, door mensen mee te nemen in aanbidding, profetische indrukken en/of woorden te brengen en getuigenissen te geven die dienen ter bemoediging, herstel en het geven van richting voor mensenlevens en de gemeente.
Hierbij willen wij ons tijdens samenkomsten laten leiden door de Heilige Geest en de verschillende gaven van de Geest (1 Korintiërs 12:8-11). Een soort van huiskamer zijn waar we God gaan aanbidden, Hij zijn troon gaat bouwen. Een plek waar je je geliefd voelt en jezelf kunt zijn, waar gelachen en gehuild mag worden. Waar je heling mag ontvangen en geactiveerd wordt om mee te doen in het heilsplan van God. Wij geloven dat we mogen bijdragen aan de opbouw van de gemeente, herstel van het lichaam van Christus in Nederland en een impact mogen zijn voor mensen die Hem nog niet kennen.

Invulling dienst

Praktische invulling tijdens een samenkomst

 • Wij verzorgen graag de aanbidding in jouw gemeente
 • De dienst zal er anders uit komen te zien en meer een sfeer hebben van een huiskamer
 • Eventueel delen wij een gedachte, indruk of woorden gedurende de dienst
 • We nemen tijdens de samenkomst een tijd van bediening voor de mensen in de gemeente middels gebed, het delen van profetische indrukken en/of zalven van personen (vrijzetten in bediening en/of roeping)
 • Geluid wordt verzorgd door de gemeente en zal met ons worden afgestemd i.v.m. de benodigdheden
 • Wij kunnen meerdere teamleden meenemen die ons ondersteunen in muziek, gebed en profetie

Data en kosten

Data

We hebben 4 zondagen waarop je ons kunt uitnodigen (Deze zondagen zijn inmiddels gereserveerd, voor het nieuwe seizoen gaan we weer zondagen plannen)

 • Zondag 12 februari – gereserveerd
 • Zondag 2 april – gereserveerd
 • Zondag 21 mei – gereserveerd
 • Zondag 18 juni – gereserveerd

De kosten

We vragen geen vast bedrag voor een ‘dienst rondom aanbidding’, omdat we ‘om niet hebben ontvangen en om niet willen geven’ (Mattheüs 10:8). Tegelijk is het belangrijk om te weten dat Theo en Gilles en de andere muzikanten die eventueel meekomen, leven van deze bediening van aanbidding. Daarom willen we je vragen om bewust na te denken over de gift die je ons wilt geven. Wij investeren in jullie bediening en geloven dat jullie willen investeren in onze bediening.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • vrienden

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven