We geven 25 boeken weg

Sinds zondag 15 maart zijn we begonnen met een livestream om hoop en inspiratie uit te delen namens Jezus. We merken dat God ons enorm zegent. Als je daar meer over wilt lezen, kijk dan HIER.

Vanavond geven we opnieuw 25 gratis boeken weg. Deze keer het boek ‘Wonderen van het Koninkrijk’. Deze geef-actie is alleen bedoeld voor mensen die zich ingeschreven hebben voor de Online Groeicursus ‘Groeien in Wonderen van Genezing’ en het boek niet konden betalen!

We beseffen dat er veel meer mensen zijn die dit boek graag willen. Toch hopen we dat de boeken echt terecht komen bij  mensen waarvoor deze geef-actie bedoeld is. Mocht je het boek ook graag hebben maar het wel kunnen betalen, bestel het dan via HIER onze website. Hartelijk dank!

Wanneer deze geefactie voor jou bedoeld is, dan kun je hieronder je gegevens invullen zodat we jou het boek kunnen toesturen.

Aanmelden voor GRATIS boek 'Wonderen van het Koninkrijk'

Ik geef me op voor een gratis boek.
 • Om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen bij Royal Mission, is het handig om je aan te melden voor onze 2-wekelijkse digitale nieuwsbrief. Mocht je deze niet meer willen ontvangen, kun je je bij ontvangst eenvoudig meteen weer afmelden.

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

15 reacties

  • Hallo, ik ben namelijk een alleenstaande moeder met een zoontje van elf jaar , ik zit met chronische pijnen en in een moeilijke levens cerkel, wel is waar ik god heb leren kennen als kind en opgevoed ben als Kristen, maar helaas zat ik na al het lijden en verlies heel diep ik kon geen woord over mijn lippen krijgen naar God toe,toch voelde ik god…maar ik was bang…angstig…verloren… depressie’s sleurde mij mee naar de bodem… Nu heeft god mij terug geroepen en mij laten zien hij enkel de koning is die me lief heeft… Daarom wil ik jullie vragen om het boek winnen met hem, waar ik jammer genoeg het finiceel niet voor heb om hem aan te kopen….ik zit zelf nog met de Bijbel in mijn handen toen ik jong was die ik ook dringend moet wisselen wand de blaadjes vallen er er uit na een paar keer vast te lijmen. Ik hoop hierbij in Jezus naam het boek te mogen krijgen. God zegen els.

   • Beste Els, iemand heeft ons gemaild jou een nieuwe bijbel te willen geven. Zou je ons je adresgegevens willen mailen op info@royalmission.nl? Dan kan de bijbel naar je toegestuurd worden.

 1. Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen, ben 46 jaar en 2 jaar geleden bekeerd. Mijn jongste is een dochter van 10 jaar. Inmiddels doe ik 7 jaar de kinderen alleen opvoeden.
  Mijn jongste dochter is altijd bang. ze durft niet alleen , te slapen (ligt bij in bed}, naar de wc te gaan, douchen ook niet alleen, iets halen boven, ook niet. Het is heel vermoeiend voor mij, en ik weet ook niet goed hoe ik hier soms mee moet omgaan. Ik ben vaak heel moe en dan reageer ik niet altijd even leuk. Het zou heel fijn zijn als ik het boek kon lezen. zodat ik mij meer kan verdiepen en hoe ik hiermee om kan gaan. Ik kan eventueel ook met mijn dochter dit bespreken of dat we samen lezen.

  bedankt alvast,

  Gr. Tulay

 2. ik weet nog iemand waar het boekje ook goed voor is.
  Een vriendin van mij is zo goed als doof en een psycho affectieve stoornis,hoort stemmen.

 3. Zelf heb ik het boek niet nodig. Ik weet wie ik ben in Christus. Gelukkig wel, in alle stormen en teleurstellingen in het leven. En ook hier is ziekte, lijden, pijn, doods angsten niet mijn deur voor bij gegaan. Maar heb ze wel de deur uitgezet en gezegt: nooit meer terug komen, weg blijven.

  Toch zou ik wel een boek weg willen geven, en misschien wel 2 als dat mag. Ik heb echt geen financiele middelen. Heb een uitkering en ben ongeneeselijk ziek. Hou 50e in de week over waar ik van moet eten en tanken. Ben een auto absoluut een auto nodig. Maar eigelijk heb ik er geen geld voor. Dat begrijp je wel.

  Ik zou 1 boek wel graag aan mijn dochter willen geven. Ze is 18jr woont beschermd wonen, helaas is dat tegenwoordig niet meer zo beschermd. En zit in een hele diepe put van afwijzing-angst. En als je je handen er over heen rekt om haar er uit te trekken, dan gaat ze bijten. (Letterlijke gevecht modes) dat is haar overlevings strategie. Tis zo triest. En als ze al in beweging is, dan vlucht ze… ze kent Jezus, en is gedoopt, maar daar houd het wel op. Ik weet dat ze jou (martin) wel leuk vind. Hopelijk word ze door dit boek aangeraakt.

  En de 2e is mijn grote Zus, die kleiner is dan mij.. maar wel stoer en dapper is. Ze staat altijd voor mij klaar. Er is alleen 1 ding. Haar baan is: boefjes oppakken. En daardoor word er in haar leven veel angst gezaaid. Ze ziet veel en hoort (bijv. Via telefoon tap) erg veel. En alles is negatief. Wij zijn met Jezus groot geworden. Maar wel vanuit wettistiesch. Dus angst. Ik merk dat heel sterk bij haar. Ik ben ongeneeselijk ziek. Sinds kort kan ii niet meer praten. Leer nu gebarentaal en heb een spraak computer. Ben 6x op sterven na dood geweest. Altijd als ik mijn zus zie, moet ze huilen. Ze is emotioneel niet sterk. Hoe ziek ik ook in bed lig, dan zeg ik: het komt goed. En ze begrijpt niet hoe ik dat zeggen kan.

  Nou dit was een heel verhaal.
  Ik blijf jullie volgen. En ik hoop voor mijzef dat ik meer mag uitstappen in Gods weg voor mij.

 4. dank voor het boek ik lees weinig hoop dat door dit boek meer maar lezen
  maar hier voor heb ik niet aan gevraagt maar omdat inkomste heb ik ben 21jaar en dit i al zo 3 maanden zo

 5. Ik ben alpha groepjesleider en heb een dame van 20 jaar in mijn groepje aan wie ik het boek graag zou willen geven. Ze is nu een half jaar gelovig en heeft een traumatisch verleden achter de rug. Angst is een thema waar ze dagelijks mee worstelt. Mocht er een boek over zijn dan wil ik er graag 1 aan haar geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven