Livestream van hoop en inspiratie

Vorige week zondag zijn we gestart met een dagelijkse livestream om mensen te bemoedigen in deze aparte en soms beangstigende tijd rondom corona. We geloven in een God die nooit de controle verliest. Iedereen die in de Bijbel een visioen van de hemel heeft, ziet God zitten op zijn troon. Hij wankelt niet en valt er nooit vanaf. Hij is aanwezig!

We weten ook dat het evangelie (= goed nieuws) van Jezus altijd hoop geeft en een perspectief biedt dat groter en mooier is dan onze omstandigheden. Die boodschap van hoop en inspiratie willen we duidelijk laten klinken, te midden van het ‘verontrustende’ nieuws dat dagelijks van alle kanten op ons afgevuurd wordt.

Dokter Gor
De eerste avond zijn we gestart met een Q & A met Gor Khatchikyan (arts) en Martin Koornstra (prediker) waarin we vragen rondom corona hebben beantwoord. Meteen daarna een half uur aanbidding, getuigenissen en een hoopvolle overdenking. Het is de start geworden van een ongelooflijk avontuur, waarin we ‘onderweg’ de technische kant aan het ontdekken zijn. Met vallen en opstaan. Met en zonder geluid 🙂

Discipelschap
Afgelopen week is het ook wel eens misgegaan. Het geluid kraakte, de verbinding was zwak en één keer moesten we de livestream echt even stoppen. Het is een intens groeiproces, dat ons ook enorm aan elkaar verbindt. Tegelijk weerspiegelt deze ontwikkeling ook de dynamiek van het leven achter Jezus. Met vallen en opstaan leren we en veranderen we. Pijnlijk en tegelijk zo mooi!

We zijn afgelopen week overdonderd door de enorme feedback, reacties én bijzondere getuigenissen. De vreugde en vrede die God hierdoor brengt is overweldigend. Volgers en kijkers gaan zonder angst slapen en worden geholpen om ‘Kijk naar de vogels in de lucht’ (Mattheus 6:26) echt meer vorm te geven in hun leven. Daarnaast komen er elke dag prachtige verhalen binnen van genezing en bevrijding. Pijn verdwijnt, koorts zakt, angst lost op. God raakt mensen via internet aan met Zijn kracht. En misschien nog mooier: er komen mensen (opnieuw) tot bekering!!

Overweldigd
Live wordt er via 1.500 streams meegekeken en achteraf loopt dit op tot meer dan 15.000. We zijn echt overweldigd. Wat een zegen en wat een kansen om juist in deze tijd meer mensen en nieuwe mensen te bereiken met een boodschap van hoop en inspiratie. God is goed en Hij doet ‘alle dingen meewerken ten goede’ (Romeinen 8:28). Ook nu!

Doe je mee?

Kijk mee, moedig anderen aan om deel te nemen en reageer op hun vragen of gebedspunten. Zo bouwen we samen aan community van hoop en inspiratie. Hier zijn de kanalen waarop we uitzenden:

www.youtube.com/royalmission
www.facebook.com/martinkoornstra
Instagram.com/martinkoornstra  (alleen op mobiel te zien)

 

Steun ons financieel
Wanneer je ons wil zegenen en bemoedigen met een gift? Of wil je ons steunen met support voor onze bediening?
Hier kun je online een gift geven of vriend van Royal Misson worden.

Als je het liever zelf overmaakt, dan kan dat: Stichting Royal Mission – NL27 INGB0004498297

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

31 reacties

 1. Lieve mensen. Prachtig dat jullie 5 dagen in de week de livestream uitzenden!
  Zojuist zag ik dat jullie 110 boeken weggeven. Graag zou ik dit boek willen geven aan een gezin waar ik regelmatig kom ivm lesgeven aan een meisje van 6 jaar? Het gezin kent God niet, hebben een dochter wat chronisch ziek is en zijn altijd enorm gespannen en nu met het virus soms in paniek m.n. omdat ze bang zijn dat hun zieke dochter van 6 jaar dit virus krijgt. Ik zing met dit meisje altijd liedjes over Jezus en ze zegt; Deze liedjes zijn veel mooier en leuker dan gewone liedjes. Zo hoop ik dat Jezus naam meer en meer in dit gezin gehoord gaat worden. Ik zou het prachtig vinden om dit boek aan de moeder van dit gezin te geven.
  Ivm met privacy van dit gezin en dat we in een klein stadje wonen waar vele mij en dit gezin kennen, hoop ik niet dat dit verteld wordt op de televisie mocht ik een boek mogen ontvangen.
  Hoe het ook zal zijn, jullie doen prachtig werk en wens jullie alle goeds. Dank dat jullie bouwen aan Gods Koninkrijk o.a. nu door het evangelie in de huiskamers te brengen. Lieve groet en Gods zegen,
  Sylvia Koudstaal

 2. Martin ik wil jou en je team bemoedigen. Elke dag is het weer bijzonder om jullie boodschap en liederen te horen. Ik ben hier heel blij mee en vooral dankbaar.
  Dank jullie wel voor jullie inzet. En Martin zelfs die avond dat het geluid kraakte en er wat dingen mis gingen was het toch een bijzondere uitzending. Je hebt echt niet gefaald !!!!!! Het was juist een hele ontroerende uitzending. God zegen rust op jullie. Zijn liefde en vrede. Halleluja. Prijst Hem.

 3. Wat een bemoediging elke avond, zo mooi dat jullie dit doen! Vanavond met mijn licht verstandelijk beperkte zoontje gekeken, hij vond het mooi en werd heel rustig, terwijl hij juist in deze tijd best onrustig is, hij wil je graag een keer in het echt ontmoeten Martin 😉 ik verwacht dat hij nu elke avond via zijn eigen Instagram gaat kijken, God’s Zegen voor jullie allen!

 4. Ik wil jullie zo bedanken voor gisteravond! Ik had overdag een gesprek met de oncoloog, omdat ik binnenkort chemokuren krijg. Ik wil vertrouwen maar zie er ook erg tegenop.
  En toen vertelde deze lieve broer over de tijd dat hij kanker had, lang geleden, en hoe God hem zo had aangeraakt! Ook je gebed was zo krachtig en dan nog die tekst uit Filppenzen 4, dit was namelijk onze trouwtekst, en we zijn morgen 22 jaar getrouwd. 🙂
  Heel veel dank, ik ben al zo vaak door jullie bemoedigd!

 5. Wat super gaaf dat jullie dit doen!
  Wil jullie bedanken voor de inzet,en tijd die besteed wordt,om dit mogelijk te maken!
  De kracht van GOD in de huiskamers brengen,geweldig!

 6. Hoi Martin en team ik ben enorm dankbaar voor de lifestreams. Ik ervaar de krachtt van God hier door heen. Ik had ook last van een paniek gevoel alsof ik de drama’s niet kon behappen die over het nieuws komen. Ik werd deze week zo geraakt en heb nu vrede. Ik deel in jullie passie en vertrouwen dat God een krachtig werk doet in Nederland en een leger op de been brengt om de oogst binnen te halen voor Zijn koninkrijk.! Ook mijn man wordt enorm gezegend door de Life streams! God zegen voor jullie!

 7. lieve mensen je ik stond net onder de douch rare plek voor dit maar goed op het mommend dat ik daar onder stond gebeurden het volgden op eens begon ik dus te bidden en God te prijs hart op
  ja en op een kwam er een nieuw vitamine bij me op vit ggoo god genaden over ons en knielden onder douch neer en bad tot god dit is iets wat ik ik graag wou dellen naam mag live gezegt worden oor

 8. Lieve mensen
  Dank jullie wel voor elke avond uitzending
  Ben weduwe dus alleen,
  Voel mij gezegend en niet alleen, ben bemoedigt, door bidden en het enthousiasme
  Zingen.
  Heel blij mee. Elke dag kerk
  Dank aan God.

 9. Wat een mooie uitzending gisteren. Martin sprak over het goede doen voor de ander midden in onze pijn/tranen/verdriet en dat dwars daardoorheen we zullen oogsten. Ik moest denken aan Jesaja 58:8 waar staat als we omzien naar en zorgen voor de ander ons licht zal doorbreken en onze wond zal genezen. Sluit mooi aan bij jouw boodschap. Veel zegen!!

 10. Hoi Martin, geweldig jullie livestream echt een momentje per dag om naar toe te leven met mn moeder en 2 broertjes. We kijken de livestream en bellen daarna iedere avond naar de ic omdat mijn vader daar ligt met Corona aan de beademing. We hebben geloof dat het goed komt en zijn de hele dag in aanbidding met het hele gezin en een heel netwerk aan bidders. Jullie livestream bemoedigd ons! Bedankt daarvoor! Liefs, Priscilla Carlier

 11. Hoi Martin, willen jullie meebidden voor mijn vader op de ic aan de beademing in slaap gebracht. Hij ligt daar met corona en vandaag kregen we te horen dat hij een bacterie erbij heeft gekregen waar het lichaam hard voor moet werken. We hebben geloof maar de situatie is echt zwaar momenteel. En hij is vandaag ook overgeplaatst van Den Haag naar Utrecht. We hebben geloof voor volledig herstel. Gisteren kregen we juist te horen dat de situatie stabiel is en probeerde ze hem wakker te krijgen. We hebben hem met het gezin telefonisch toe mogen spreken en woorden van leven gesproken en gebeden. En dan nu dit bericht, we blijven geloven en vertrouwen midden in de storm. Bedankt voor jullie mooie programma. Liefs, Priscilla

 12. Ik heb een aantal livestreams van jullie gevolgd, meestal kijk en luister ik ’s ochtends met een kop koffie op de bank. De jongens zijn dan boven op hun kamers online huiswerk aan het maken. Echt even mijn momentje met jullie en met God, zo kostbaar!
  Ik wil even delen dat ik een probleem heb in mijn baarmoeder waardoor ik soms heftige vloeiingen heb. Twee maanden geleden is dat uit de hand gelopen en belandde ik op de SEH. Ik heb toen een bloedtransfusie gehad. Na een dag en nacht in het zkh mocht ik weer naar huis. Ik kreeg een injectie in mijn arm die zou 3 maanden werken om mijn lijf in een kunstmatige overgang te brengen waardoor ik geen bloedingen meer zou hebben. De 3 maanden zijn nu bijna om en ik begon weer opnieuw te vloeien. Ik raakte een beetje in paniek omdat mijn afspraak bij de gynaecoloog ook is afgezegd vanwege het corona virus. Ik heb dat vervolgens gedeeld met een aantal mensen in mijn omgeving en van onze gemeente. Zij hebben voor mij gebeden allemaal persoonlijk vanuit huis en ik heb tot op de dag van vandaag geen nieuwe vloeiingen meer gehad!
  Ik ben zeer dankbaar en wil vooral ook mensen oproepen om hun noden bekend te maken, uiteraard bij God maar ook bij christelijke medemensen zodat er ook voor je gebeden kan worden. Gebed is zo krachtig! Ik geloof dat God onze zwakke lichamen kan genezen of klachten kan uitstellen/stoppen totdat er meer tijd en ruimte is in de zkh voor mensen met klachten anders dan corona gerelateerde klachten. We zijn zo afhankelijk van God, zeker nu. We leven niet in een maakbare en perfecte wereld maar God is erbij en Hij is te vertrouwen. Zelfs al ontvang je geen lichamelijke genezing, dan ben je nog beter af met God dan zonder Hem. Zijn liefde, vreugde en vrede gaat alle verstand te boven. Ik heb me nog nooit zo dicht bij Hem gevoeld!

  • bovenstaande heb ik gepost op 3 april, het is nu 21 april. Vanavond werd in de livestream gesproken over het verhaal van de bloed vloeiende vrouw. Zij leed daar al 12 jaar aan! Ik nu “slechts” 1 jaar maar kan nu niet voor behandeling naar het ziekenhuis. De enige Geneesheer die ik heb is Jezus en ik heb tot op heden geen nieuwe (heftige) vloeiingen meer gehad. Soms zijn we maar 1 aanraking van Jezus verwijderd!

 13. Hallo Martin
  Ik ben Peter mijn vrouw is na 4 jaar strijd aan borstkanker overleden 8 mei 2019 was 55 jaar.
  Laat 3 zoons achter en mij.
  Ze hoeveel steun uit geloof hield van de muziek van Kinga Ban nr In goeden handen.
  Zij overleed3dagen voor mijn vrouw.
  Wonderlijke vrouw.
  Nu 8jna een jaar verder komen veel dingen boven weer.
  Nu soms aantal maanden een bijzondere vrouw leren kennen.
  Heel veel gedeeld en gebeld en gesproken
  Zij ook wedeuwe hebben diepe verbinding.
  Luisteren zoons aantal weken Royel Mission.
  Komen mooie verhalen langs over andere angst.
  Zij vind het moei lijk om zich open te stellen.
  Voor mijn liefde zo puur.
  Door veel slechte ervaringen uit verleden.
  Nu zo onzeker zo jammer.
  Kun je haar bemoedigen om haar angst onder controle te krijgen.
  En zo de ruimte voor onze liefde te laten groeien.
  Dank je peter

 14. Hoi royal mission team

  Geweldig deze uitzendingen….wij kijken sinds deze week.
  Ik stuur het door naar mijn schoonmoeder van 86 …
  En naar iemand die in een kinderproject zit in Cambodja, het project is stilgezet..ze zit nu met 2 vrouwen in een huis ….en de mensen die haar niet kennen kijken haar aan alsof ze besmet is.
  Haar reactie op de uitzending van gisteren…..rust… opluchting en moed ….

 15. Hoi Martin en de anderen,
  Ik heb een gebedsverzoek.. ik ben aanbiddingsleidster in onze gemeente en aanstaande zondag mag ik het weer doen met mijn team. We streamen dan ook live met onze gemeente.. nu kreeg ik gisterenmiddag spontaan een kriebelhoest… en kan ik dus niet zondag daar staan .. ik baal hier ontzettend van want had zo’n zin en verlangen om zondag te zingen voor mijn Overwinnaar!! Het borrelt maar ik kan geen kant er mee op… zouden jullie mee willen bidden voor genezing van elke verkoudheid vorm dan ook?
  En dat ik zondag mag staan en mag schitteren voor de Koning!!! Hij is onze aanbidding zo waard! Zegen!! Diana

 16. Willen jullie bidden voor mijn schoonzus Marga, ze heeft uitzaaiingen in de lymfeklieren nadat ze longkanker heeft gehad. Haar man, mijn broer, is 2 jaar geleden overleden aan kanker, dit is zo erg voor mijn neven, haar kinderen! Marga gelooft in God, maar ik bid dat ze Hem echt gaat ervaren, en dat God een wonder doet! Zelf ben ik ook aan het bestralen en krijg ik binnenkort chemokuur, ik heb jullie al eerder geschreven. Veel dank voor jullie liefde, waarvan ik ervaar, dat die rechtstreeks van God komt!

 17. Willen jullie bidden voor mij en alle anderen die nu niet naar het ziekenhuis kunnen voor vruchtbaarheidsproblemen en geen behandelingen kunnen krijgen nu door corona.

 18. Hallo Martin en alle andere medewerkers die dit mogelijk maken. Super dank je wel voor jullie passie voor Jesus die zo aanstekelijk en inspirerend werkt ! Ik kijk elke avond (behalve vanavond, dan kijk ik naar een andere Martin (Dol 😉 ). Ik heb zelf een grote passie voor Jesus en ook voor bidden. Zelf ben ik vrij nuchter en dus niet snel angstig of een piekeraar. Toch heeft de eerste week van de Corona veel impact op mij gehad. Ik was erg angstig en voelde mij machteloos, slecht slapen en controle behoeftig (rivm en nu.nl site). Dit ivm mijn mdr die ernstig COPD heeft en daardoor heel kwetsbaar is. Tijdens de vierde uitzendig moest in 1 x erg huilen en riep alleen maar Jesus help. (Dat heb ik nog nooit zo naar hem uitgeroepen, eigenlijk alleen maar voor anderen). En ik voelde een intense rust, vrede en veiligheid over mij heen komen die er tot nu toe nog steeds is. Sterker nog, ik geniet nu vd extra tijd die ik met Hem kan doorbrengen en de tijd die mag bidden voor anderen. Ik ben zo geraakt door het feit dat Jesus niet alleen anderen wil bemoedigen door mij heen maar dat Hij mij persoonlijk ook wilde bemoedigen! Dank u Jesus !!! En dank jullie voor jullie overweldigende liefde voor Hem. Ik weet zeker dat God intens geniet van jullie !!!

 19. Lieve mensen van Royal Mission, wat doen jullie mooi werk. God is groot en bezig door jullie heen, wat een zegen. Ik kijk de livestream altijd, soms live,maar ook wel midden in de nacht of de volgende ochtend. Ik word er zo door bemoedigd.Ga zo door.
  Sinds ik met de parttime school van Royal Mission ben gestart op 18 september 2018 is God zo krachtig in mijn leven gekomen. Op 23-08-2018 ben ik geheel onverwacht en niet voorbereid gedoopt door onderdompeling. Als baby gedoopt, was ik hier echt niet mee bezig, maar dit was echt een groot cadeau van God. Ik kreeg toen ook een nieuwe taal. Maar als rasechte gereformeerde is dat een onontdekt gebied. Vandaar ook dat ik vandaag ben ik gestart met de cursus Groeien is Geestkracht, omdat ik honger naar meer, maar ook omdat ik besef dat ik gewoon meer liefde, geduld en kracht nodig heb om het vol te houden in een gezin waar niemand mij geestelijk steunt. Tijdens het eerste filmpje van de cursus: Ik weet niet wat er gebeurde, maar tijdens het eerste filmpje van Martin, heb ik alleen maar gehuil. Ik voelde God zo dichtbij. Na het eerste gedeelte moest ik echt even bijkomen. Ik had om half 3 deze middag coronaproof afgesproken met een vriend van vroeger die ik een tijdje terug weer ben tegengekomen. Hij gaat niet meer naar de kerk en zijn huwelijk is kapot. We raakten in gesprek en ik drong er bij hem op aan dat hij God weer moest zoeken. Toen hij vertelde dat hij nog wel bad, heb ik hem gevraagd of ik hem het boek Intimiteit met God, mocht opsturen. Juist omdat dat boek mijn leven heeft veranderd. Dat mocht en hij beloofde het te zullen lezen. Ik weet niet wat de cursus me verder brengt, maar dit is een mooi begin.

 20. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken dat er elke avond deze livestream is!
  Zo bemoedigend! Ik stuur ze veel door. Naar familie vooral. Ik heb een Ger.Gem. achtergrond. Ik ben een nicht van Arri Zwolsman en Elco.
  God heeft mij genezen, 8 jaar geleden, van bijna, kon nog ongeveer 15% zien aan beide ogen en moest
  naar Bartimeüs. Ik was er van overtuigd dat God een wonder kon doen. En de keer dat ik naar de Mozaiek0318 in de veenendalhal ging zei Kees Kraaijenoord aan het eind dat God hem op het hart bond dat God iemand met een oogziekte wilde genezen..hij herhaalde dat nog eens.
  Mijn dochter, dat totaal niet gewend, zei dat het vast voor een ander was…zij was mee, anders kon ik er niet heen op de fiets…mocht, uiteraard niet fietsen, koken, niets meer.
  Deze ziekte is letterlijk van de ene op de andere dag op mijn ogen geslagen.
  Hij bad voor mij. Buiten was alles zo mooi groen…en mijn man had geleerd hoe pillen voelde…zodat ik die zelf in kon nemen. Ik wilde God niet uittesten. Maar ik zag alles!
  Nu kon het ook zijn dat ik mij dat herinnerde. Toen ik medicijnen in moest nemen, zat aan een hoge dosis prednison, maar het was op beide ontzenuwen geslagen, Ik las mijn naam adres enz op de sticker!
  Alle onderzoeken opnieuw…Ik kon, medisch onmogelijk, weer zien!
  Nog houden ze mij onder controle. En nog kom ik a,i,o, tegen die vragen hoe het kan dat ik weer zie. En zo vaak mag ik dit vertellen.
  Ook heb ik in die tijd een Labradoodle gekregen zodat ik een vast rondje kon wandelen..
  Na die tijd loop ik elke dag in het bos, vlak bij.
  Maar in 2018, Ik had al problemen met mijn linker voet, ben ik gewikt op de stoep.
  Ik heb daarvoor orthopedisch schoeisel gehad wat totaal verkeerd was, kwam uit mijn heup.
  Nu is er kraakbeen weg in een stukje van mijn voet…begin november heeft Martin dat genoemd op Wonderlijke zondag en ervoor gebeden.
  Die maand trouwde onze zoon. En ja ik heb de hele dag op een klein hakje gelopen…
  Maar toch zijn de problemen weer terug. Ik heb in februari weer een spuit in mijn voet gehad. Nog één keer en dan willen ze hem vastzetten.
  Vanavond, Ik kijk het altijd voor het slapen gaan…had hij het over een blinde man. Over kraakbeen dat weg is uit je voet!
  En ik bid mee. Open handen. Ik weet dat God regeert, dat Hij mij kan genezen. En ik zou zo graag weer wandelen in het bos! Sta stil en let op Gods wonderen!
  Ik verlang erna dat Hij een wonder doet! Bid voor mij!
  Wel mag ik, ons gezin bemoedigen dat Hij regeert. In rust en blijdschap gewoon thuis zijn.
  Mijn man gelooft wel. Hij luistert veel naar Bruce Gore, bijbelstudies uit Amerika.
  Hier heeft hij niets mee….zo jammer. Ik voel mij daarin alleen en hij ook.
  Hij wil staat ik die bijbelstudies luister, terwijl ik opzoek ben naar Zijn leiding in mijn leven. Concreet.
  Toch heeft hij gezien dat toen ik zwanger was, wat medisch ook niet kon zonder hormonen en met 26 weken al weëen kreeg, toen met 28 weken een anafalactische chock, gelukkig in Nijmegen. Ik heb het overleefd en het eerste wat ik zei was dat dit kind net als haar broers tot 35 weken zou blijven zitten…
  Ze is idd met 35 weken gezond geboren. Ik heb nooit getwijfeld. Mijn man zat onder de eczeem van de stress.
  Nu mag ik onze dochter weer bemoedigen, werkt in een Ger.gem omgeving, dat Hij regeert. Zij mag dat weer doorgeven.. ook vraagt ze mij vaak om te komen bidden…En verbreek ik in Jezus naam alle negativiteit. Wat bloeit zij ook op!
  Ik heb aan veel mensen een link voor de cursussen gestuurd en ik was te laat…
  Ik verlang er zo naar om meer van de Heilige Geest te ervaren!
  Jammer dat ik de link niet heb.
  Mijn vader zat zaterdag drie livestream achter elkaar te kijken. Hij zei: “God is de zonde zat, daarom gooit Hij alles plat”.
  Nu zegt ook Hij:God staat boven alles….
  Mijn zus was al een hypochonder, is zo bang, zij wordt er rustig van.
  Ik vind het zo naar dat de plagen uit Egypte erbij worden gehaald in die kringen…het is pasen geweest!
  Daardoor worden mensen echt bang gemaakt.
  Daardoor is dit wat jullie doen, zo belangrijk!
  Nogmaals Gods zegen. En als je toch voor mij wilt bidden…Ik heb astma, een whiplash en die problemen met mijn linker voet..stuk kraakbeen letterlijk weg. Botten schuren tegen elkaar.
  Ik denk ook nog met dankbaarheid terug aan de wonderlijke zondag van maart…we vierde avondmaal….laatste keer.
  Mijn man vindt dat lastig om thuis te doen.
  Bedankt voor de steun, bemoediging en gebed.
  Ik wil jullie zeker steunen financieel. Alleen heb ik elke week h.h,hulp nodig door mijn whiplash.
  Dat kost veel geld….Maar ik wil toch wat bijdragen…als ik beter zou zijn…dan meer.
  Hartelijk bedankt!
  Anoniem

 21. Hey, ik ben Gods kind (zalig om dat te mogen zeggen) ik heb al 26 jaar geen goede gezondheid. Al veel gebeden want ik geloof dat Hij me kan genezen, maar blijkbaar nog niet nu. Ik heb ontdekt dat mijn relatie met mijn Papa belangrijk is, dus ik bid, “dank U dat U mij de kracht blijft geven, dank U dat U erbij bent” Onlangs heb ik een tijd in ziekenhuis gelegen met corona die ik er nog bovenop kreeg, maar kan getuigen dat ik zo rustig was, wat er ook gebeurde, het was goed. Ga nu niet zeggen dat het altijd zo simpel was hoor, er zijn momenten geweest dat ik de hoop had om naar Hem te aan. Maar, en dat wou ik zeggen, door jullie livestream krijg ik weer moed, ik kan genieten en ben blij de getuigenissen te horen van de velen die genezen worden. Ik kan daar blij om zijn. Met heel mijn hart kan ik zingen “Ik hou van U” Gods zegen voor jullie werk

 22. Bedankt lieve toppers voor jullie passie, trouw , inzet en toewijding. Wij genieten enorm elke dag. Vandaag voor de 53e keer (. Maar een paar keer gemist ) Wat een geweldige avond was het vol aanbidding . We ervoeren Gods Geest en Zijn aanwezigheid zo krachtig. Gevuld en dankbaar met een loflied in ons hart nu lekker douchen en slapen. Blessings en dikke knuffels voor jullie van ons. Henny en Tanja

 23. Dat is waar Martin (reageer tijdens livestream van dinsdag) 27 jaar geleden was ik zwanger, op 3 maand wist ik al dat ons kindje niet ging blijven leven. Zoals de wereld reageert raadden de artsen aan om het weg te halen, maar wij wisten, God kan genezen, tijdens de hele zwangerschap heb ik me gedragen gevoelen, en ja, de tekst dat God ons niets laat meemaken wat we niet aankunnen was onze sterkte. Ons Sammeke is bij de Heer gegaan na 2 dagen na de bevalling en het was goed, wij wisten hij gaat bij Jezus die nu zorgt voor hem en wij konden zeggen, “tot ziens” Nu 27 jaar later strijdt ik nog steeds met mijn lichaam, pijn, mijn hele lichaam is niet ok. Ik ben door een zware depressie gegaan, dus wat ik vooral ben is dankbaar. Ook al heb ik veel pijn, er is al veel gebeden voor me, ik ga niet zeggen dat er nog niets is gebeurd want psychisch heeft de Here mijn Papa me hersteld. Door het vuur ben ik gegaan en ga er toch nog soms door. Ben tot de ontdekking gekomen dat ik me vooral niet moet afvragen waarom ik nog niet genezen ben, maar het allerbelangrijkste is dat mijn relatie met Hem goed is, want ik kijk zo uit naar de dag dat ik bij Hem zal zijn. Dan zal ik op Zijn schoot mogen zitten, en zal ik mogen huilen tot het eruit is. Tot die tijd, hoop ik toch nog Zijn dienstknecht mag zijn 🙂 dank u voor de bemoedigingen die we steeds weer ervaren, ook de groeicursussen , voor ons is het een vervolg van een school van “Prepare International” die we gevolgd hebben Veel zegen toegewenst en Martin, ik kijk met veel blijdschap terug naar de tijd dat ik mijn dochter steeds naar jouw huis kon voeren voor repetitie van de musicmakers, Ik was dankbaar voor raad die je haar meegaf dank u wel

  • Dina, we wensen je strekte en bedankt voor het delen. Mooi dat jullie dochter (Mieke) bij ons op het koor zat.

 24. Lieve Karin,

  Ik wil je bedanken voor zondagavond. Ik keek met mijn man naar de wonderlijke zondag op YouTube.
  Ik had zelf geen gebed gevraagd, maar word altijd zo bemoedigd als mensen worden aangeraakt!
  Op een gegeven moment ging jij Karin, bidden voor de mensen die chemokuren krijgen.
  Ik ben één van die mensen en voelde zo jouw troost en bewogenheid.
  Morgen moet ik voor mijn derde kuur en soms voel ik dat het geestelijk ook zwaarder wordt.
  Ik heb mezelf herpakt vorige week en gezegd: ik dank God voor deze kuur, en laat me niet door angst regeren, Hij is bij mij! En toen kwam gisteravond jouw gebed, God ziet mij, dat is geweldig! Veel liefs, Heleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven