Livestream van hoop en inspiratie

Vorige week zondag zijn we gestart met een dagelijkse livestream om mensen te bemoedigen in deze aparte en soms beangstigende tijd rondom corona. We geloven in een God die nooit de controle verliest. Iedereen die in de Bijbel een visioen van de hemel heeft, ziet God zitten op zijn troon. Hij wankelt niet en valt er nooit vanaf. Hij is aanwezig!

We weten ook dat het evangelie (= goed nieuws) van Jezus altijd hoop geeft en een perspectief biedt dat groter en mooier is dan onze omstandigheden. Die boodschap van hoop en inspiratie willen we duidelijk laten klinken, te midden van het ‘verontrustende’ nieuws dat dagelijks van alle kanten op ons afgevuurd wordt.

Dokter Gor
De eerste avond zijn we gestart met een Q & A met Gor Khatchikyan (arts) en Martin Koornstra (prediker) waarin we vragen rondom corona hebben beantwoord. Meteen daarna een half uur aanbidding, getuigenissen en een hoopvolle overdenking. Het is de start geworden van een ongelooflijk avontuur, waarin we ‘onderweg’ de technische kant aan het ontdekken zijn. Met vallen en opstaan. Met en zonder geluid 🙂

Discipelschap
Afgelopen week is het ook wel eens misgegaan. Het geluid kraakte, de verbinding was zwak en één keer moesten we de livestream echt even stoppen. Het is een intens groeiproces, dat ons ook enorm aan elkaar verbindt. Tegelijk weerspiegelt deze ontwikkeling ook de dynamiek van het leven achter Jezus. Met vallen en opstaan leren we en veranderen we. Pijnlijk en tegelijk zo mooi!

We zijn afgelopen week overdonderd door de enorme feedback, reacties én bijzondere getuigenissen. De vreugde en vrede die God hierdoor brengt is overweldigend. Volgers en kijkers gaan zonder angst slapen en worden geholpen om ‘Kijk naar de vogels in de lucht’ (Mattheus 6:26) echt meer vorm te geven in hun leven. Daarnaast komen er elke dag prachtige verhalen binnen van genezing en bevrijding. Pijn verdwijnt, koorts zakt, angst lost op. God raakt mensen via internet aan met Zijn kracht. En misschien nog mooier: er komen mensen (opnieuw) tot bekering!!

Overweldigd
Live wordt er via 1.500 streams meegekeken en achteraf loopt dit op tot meer dan 15.000. We zijn echt overweldigd. Wat een zegen en wat een kansen om juist in deze tijd meer mensen en nieuwe mensen te bereiken met een boodschap van hoop en inspiratie. God is goed en Hij doet ‘alle dingen meewerken ten goede’ (Romeinen 8:28). Ook nu!

Doe je mee?

Kijk mee, moedig anderen aan om deel te nemen en reageer op hun vragen of gebedspunten. Zo bouwen we samen aan community van hoop en inspiratie. Hier zijn de kanalen waarop we uitzenden:

www.youtube.com/royalmission
www.facebook.com/martinkoornstra
Instagram.com/martinkoornstra  (alleen op mobiel te zien)

 

Steun ons financieel
Wanneer je ons wil zegenen en bemoedigen met een gift? Of wil je ons steunen met support voor onze bediening?
Hier kun je online een gift geven of vriend van Royal Misson worden.

Als je het liever zelf overmaakt, dan kan dat: Stichting Royal Mission – NL27 INGB0004498297

Over Martin Koornstra

Getrouwd met Karin, 2 mooie dochters, passie voor Jezus, spreker, schrijver, trainer en een beetje gek!

13 reacties

 1. Lieve mensen. Prachtig dat jullie 5 dagen in de week de livestream uitzenden!
  Zojuist zag ik dat jullie 110 boeken weggeven. Graag zou ik dit boek willen geven aan een gezin waar ik regelmatig kom ivm lesgeven aan een meisje van 6 jaar? Het gezin kent God niet, hebben een dochter wat chronisch ziek is en zijn altijd enorm gespannen en nu met het virus soms in paniek m.n. omdat ze bang zijn dat hun zieke dochter van 6 jaar dit virus krijgt. Ik zing met dit meisje altijd liedjes over Jezus en ze zegt; Deze liedjes zijn veel mooier en leuker dan gewone liedjes. Zo hoop ik dat Jezus naam meer en meer in dit gezin gehoord gaat worden. Ik zou het prachtig vinden om dit boek aan de moeder van dit gezin te geven.
  Ivm met privacy van dit gezin en dat we in een klein stadje wonen waar vele mij en dit gezin kennen, hoop ik niet dat dit verteld wordt op de televisie mocht ik een boek mogen ontvangen.
  Hoe het ook zal zijn, jullie doen prachtig werk en wens jullie alle goeds. Dank dat jullie bouwen aan Gods Koninkrijk o.a. nu door het evangelie in de huiskamers te brengen. Lieve groet en Gods zegen,
  Sylvia Koudstaal

 2. Martin ik wil jou en je team bemoedigen. Elke dag is het weer bijzonder om jullie boodschap en liederen te horen. Ik ben hier heel blij mee en vooral dankbaar.
  Dank jullie wel voor jullie inzet. En Martin zelfs die avond dat het geluid kraakte en er wat dingen mis gingen was het toch een bijzondere uitzending. Je hebt echt niet gefaald !!!!!! Het was juist een hele ontroerende uitzending. God zegen rust op jullie. Zijn liefde en vrede. Halleluja. Prijst Hem.

 3. Wat een bemoediging elke avond, zo mooi dat jullie dit doen! Vanavond met mijn licht verstandelijk beperkte zoontje gekeken, hij vond het mooi en werd heel rustig, terwijl hij juist in deze tijd best onrustig is, hij wil je graag een keer in het echt ontmoeten Martin 😉 ik verwacht dat hij nu elke avond via zijn eigen Instagram gaat kijken, God’s Zegen voor jullie allen!

 4. Ik wil jullie zo bedanken voor gisteravond! Ik had overdag een gesprek met de oncoloog, omdat ik binnenkort chemokuren krijg. Ik wil vertrouwen maar zie er ook erg tegenop.
  En toen vertelde deze lieve broer over de tijd dat hij kanker had, lang geleden, en hoe God hem zo had aangeraakt! Ook je gebed was zo krachtig en dan nog die tekst uit Filppenzen 4, dit was namelijk onze trouwtekst, en we zijn morgen 22 jaar getrouwd. 🙂
  Heel veel dank, ik ben al zo vaak door jullie bemoedigd!

 5. Wat super gaaf dat jullie dit doen!
  Wil jullie bedanken voor de inzet,en tijd die besteed wordt,om dit mogelijk te maken!
  De kracht van GOD in de huiskamers brengen,geweldig!

 6. Hoi Martin en team ik ben enorm dankbaar voor de lifestreams. Ik ervaar de krachtt van God hier door heen. Ik had ook last van een paniek gevoel alsof ik de drama’s niet kon behappen die over het nieuws komen. Ik werd deze week zo geraakt en heb nu vrede. Ik deel in jullie passie en vertrouwen dat God een krachtig werk doet in Nederland en een leger op de been brengt om de oogst binnen te halen voor Zijn koninkrijk.! Ook mijn man wordt enorm gezegend door de Life streams! God zegen voor jullie!

 7. lieve mensen je ik stond net onder de douch rare plek voor dit maar goed op het mommend dat ik daar onder stond gebeurden het volgden op eens begon ik dus te bidden en God te prijs hart op
  ja en op een kwam er een nieuw vitamine bij me op vit ggoo god genaden over ons en knielden onder douch neer en bad tot god dit is iets wat ik ik graag wou dellen naam mag live gezegt worden oor

 8. Lieve mensen
  Dank jullie wel voor elke avond uitzending
  Ben weduwe dus alleen,
  Voel mij gezegend en niet alleen, ben bemoedigt, door bidden en het enthousiasme
  Zingen.
  Heel blij mee. Elke dag kerk
  Dank aan God.

 9. Wat een mooie uitzending gisteren. Martin sprak over het goede doen voor de ander midden in onze pijn/tranen/verdriet en dat dwars daardoorheen we zullen oogsten. Ik moest denken aan Jesaja 58:8 waar staat als we omzien naar en zorgen voor de ander ons licht zal doorbreken en onze wond zal genezen. Sluit mooi aan bij jouw boodschap. Veel zegen!!

 10. Hoi Martin, geweldig jullie livestream echt een momentje per dag om naar toe te leven met mn moeder en 2 broertjes. We kijken de livestream en bellen daarna iedere avond naar de ic omdat mijn vader daar ligt met Corona aan de beademing. We hebben geloof dat het goed komt en zijn de hele dag in aanbidding met het hele gezin en een heel netwerk aan bidders. Jullie livestream bemoedigd ons! Bedankt daarvoor! Liefs, Priscilla Carlier

 11. Hoi Martin, willen jullie meebidden voor mijn vader op de ic aan de beademing in slaap gebracht. Hij ligt daar met corona en vandaag kregen we te horen dat hij een bacterie erbij heeft gekregen waar het lichaam hard voor moet werken. We hebben geloof maar de situatie is echt zwaar momenteel. En hij is vandaag ook overgeplaatst van Den Haag naar Utrecht. We hebben geloof voor volledig herstel. Gisteren kregen we juist te horen dat de situatie stabiel is en probeerde ze hem wakker te krijgen. We hebben hem met het gezin telefonisch toe mogen spreken en woorden van leven gesproken en gebeden. En dan nu dit bericht, we blijven geloven en vertrouwen midden in de storm. Bedankt voor jullie mooie programma. Liefs, Priscilla

 12. Ik heb een aantal livestreams van jullie gevolgd, meestal kijk en luister ik ’s ochtends met een kop koffie op de bank. De jongens zijn dan boven op hun kamers online huiswerk aan het maken. Echt even mijn momentje met jullie en met God, zo kostbaar!
  Ik wil even delen dat ik een probleem heb in mijn baarmoeder waardoor ik soms heftige vloeiingen heb. Twee maanden geleden is dat uit de hand gelopen en belandde ik op de SEH. Ik heb toen een bloedtransfusie gehad. Na een dag en nacht in het zkh mocht ik weer naar huis. Ik kreeg een injectie in mijn arm die zou 3 maanden werken om mijn lijf in een kunstmatige overgang te brengen waardoor ik geen bloedingen meer zou hebben. De 3 maanden zijn nu bijna om en ik begon weer opnieuw te vloeien. Ik raakte een beetje in paniek omdat mijn afspraak bij de gynaecoloog ook is afgezegd vanwege het corona virus. Ik heb dat vervolgens gedeeld met een aantal mensen in mijn omgeving en van onze gemeente. Zij hebben voor mij gebeden allemaal persoonlijk vanuit huis en ik heb tot op de dag van vandaag geen nieuwe vloeiingen meer gehad!
  Ik ben zeer dankbaar en wil vooral ook mensen oproepen om hun noden bekend te maken, uiteraard bij God maar ook bij christelijke medemensen zodat er ook voor je gebeden kan worden. Gebed is zo krachtig! Ik geloof dat God onze zwakke lichamen kan genezen of klachten kan uitstellen/stoppen totdat er meer tijd en ruimte is in de zkh voor mensen met klachten anders dan corona gerelateerde klachten. We zijn zo afhankelijk van God, zeker nu. We leven niet in een maakbare en perfecte wereld maar God is erbij en Hij is te vertrouwen. Zelfs al ontvang je geen lichamelijke genezing, dan ben je nog beter af met God dan zonder Hem. Zijn liefde, vreugde en vrede gaat alle verstand te boven. Ik heb me nog nooit zo dicht bij Hem gevoeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

 • Inspiratie

  Wij bieden inspiratie aan iedereen die werk wil maken van discipelschap en de herleving van de kerk.

  Lees verder

 • Onderwijs

  Wil je meer? We bieden vernieuwend onderwijs. Zowel Parttime als Fulltime en voor alle doelgroepen.

  Lees verder

 • Kerkontwikkeling

  Kerkopbouw

  We helpen lokale kerkleiders hun eigen kerk verder te ontwikkelen tot een Koninklijke kerk

  Lees verder

 • Partners

  Vrienden

  Word vriend(in) en bouw met ons mee aan een koninklijke beweging en de herleving van de kerk

  Lees verder

 • Webshop

  Webshop

  Boeken, cd's of kinderwerkmateriaal? Deze producten helpen je om te groeien in je geloof en uit te delen aan anderen

  Lees verder

 • Getuigenis

  Getuigenissen

  Getuigenissen van wat God op wonderlijke wijze doet in ons land en hoe Hij bouwt aan zijn Koninklijke kerk.

  onder constructie
Naar boven